top of page

Om meg

TV-fotograf, filmskaper, innholdsprodusent

Jeg elsker å jobbe med video innen forskjellige sjangre og formater. Det kan innebære alt fra å promotere et selskap til å være fotograf på en TV-serie. Jeg tar også på meg andre oppdrag som musikkvideoer, arrangementer og dokumentarfoto, samt ulike assistentroller.

Jeg plukket opp et kamera og lagde en liten film på ungdomsskolen, noe jeg trivdes så godt med at jeg valgte å gjøre det til min karriere. Etter å ha fullført medier og kommunikasjon på videregående har jeg jobbet på mange ulike oppdrag som innebærer alt fra flerkameraproduksjon til videojournalistikk og musikkvideoer. I 2022 ble jeg ferdig med en bachelor i TV-teknikk (fordypning enkamera foto) ved TV-skolen i Lillehammer, der jeg har lært og jobbet mye med TV-foto, lyssetting og color grading i daVinci resolve. Jeg har også mange arbeidstimer i Adobe Premiere, ofte kombinert med Adobe After Effects, Adobe Audition og Adobe Illustrator.

Ellers jobber jeg også med fotografering av stillbilder og redigering av disse ved å bruke Adobe Lightroom og Photoshop. Eksempler på videoer og bilder jeg har tatt finner du her på nettsiden min.

ola_easyrig.jpg
bottom of page